Alles over ons

Onze experten in de schoonmaak zijn elke dag opnieuw actief in verschillende burelen, kantoren, trappenhalen, bedrijfsruimtes en dergelijke. Ook privé-opdrachten behoren tot onze mogelijkheden, maar we werken voornamelijk voor professionele opdrachtgevers, zoals bedrijven.

Troeven

Een groot pluspunt van Joma Cleaning is dat we niet vertrekken zonder dat alles blinkt en kraaknet is. Als we bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor de schoonmaak van kantoren zorgen we ook dat, indien de klant dit wenst, de ramen, enzovoort een beurt krijgen.

Omdat we vooral voor bedrijven werken vinden we het belangrijk ook buiten de kantooruren te werken. Het is voor ons geen probleem om heel vroeg of net heel laat onze schoonmaakopdrachten uit te voeren. Contacteer ons gerust voor meer informatie over onze diensten en service.

Persoonlijk en stipt

Omdat het Joma Cleaningteam tamelijk beperkt is, en de gemotiveerde medewerkers elkaar allemaal kennen, bieden we u nog een groot voordeel aan: onze mensen worden uitstekend opgevolgd. Zieken worden snel opgevangen, u zal altijd dezelfde personen over de vloer krijgen, enzovoort. Op die manier garanderen we u dat we altijd onze afspraken zullen nakomen zodat u zich over niets nog zorgen hoeft te maken.

Verkoop van schoonmaakproducten

U kunt bij Joma Cleaning ook terecht om gespecialiseerde schoonmaakproducten aan te kopen. Wij bestellen die bij een groothandel en verkopen deze producten op de plaatsen waar we ze gebruiken. Op die manier heeft u in noodgevallen altijd de beste schoonmaakmiddelen bij de hand.

Maakt u graag een afspraak voor de diensten van ons schoonmaakpersoneel? Contacteer ons dan zeker via de contactpagina van deze website.

Back to Top